مضرات، طبع و خواص فلفل دلمه اي، نحوه مصرف اصولي و نكات ديگر

۱۰ بازديد ۰ نظر

فلفل دلمه‌اي شيرين‌تر از فلفل خوشه‌اي است كه شايد يكي از دلايل محبوب‎‌تر بودنش همين باشد. فلفل دلمه‌اي‌ها زرد، قرمز و نارنجي هستند. فلفل دلمه‌اي قرمز بيشترين مواد مغذي را دارد ولي در مجموع همه آنها براي سلامتي مفيد هستند. در حال حاضر ۱۰ خاصيت براي فلفل دلمه اي از نظر علمي ثابت شده است كه در اين مطلب به آنها و همه نكات مهم ديگر مي پردازيم.

۱۰ مزيت ثابت شده علمي

۱-سلامت چشم: فلفل دلمه اي حاوي ۳۰ نوع كاروتينيد مختلف مثل آلفا-كاروتينيد، بتا-كاروتينيد و لوتئين است. كاروتينيدها عامل اصلي رنگ قرمز، زرد و يا نارنجي در بسياري از ميوه‌ها و سبزيجات هستند. محققان كشف كرده‌اند بخاطر اينكه فلفل دلمه‌اي در جذب نور آبي واردشده به چشم موثر است مي‌تواند به سلامت چشم كمك كند.

۲- پيش‌گيري از سرطان: كاروتينيدها همچنين خواص آنتي اكسيداني دارند كه براي پيشگيري انواع سرطان‌ها مفيد است. كاروتينيدها ريشه‌هاي آزاد را كه اتم‌هاي اكسيژني مخرب سلول هستند و باديگر سلول‌ها واكنش مي‌دهند را غيرفعال مي‌كنند. فلفل دلمه رسيده حاوي بيشترين مقدار كاروتينيد است. همچنين حاوي سولفور هستند كه از سرطان پيشگيري مي‌كند.

۳- تقويت سيستم ايمني بدن: فلفل دلمه رسيده سرشار از ويتامين c است. يك فنجان فلفل دلمه قطعه‌قطعه‌شده ۱۵۷ درصد از ويتامين c روزانه موردنياز را در اختيارتان قرار داده و باعث سلامتي شما مي‌شود.

۴- سرحال آوردن: اگر احساس ناخوشايندي داريد، مصرف ويتامين B6 را افزايش دهيد. B6 موجود در فلفل دلمه‌اي به مغز شما در توليد سروتونين و نورپينفرين كمك مي‌كند، اين ماده شيميايي به سرحال بودن شما كمك مي‌كنند

۵- كمك به خوابيدن: ويتامين B6 موجود در فلفل دلمه به توليد ملاتونين كمك مي‌كند كه به بدن شما براي تنظيم ساعت خواب كمك مي‌كند.

ادامه مطلب لينك زير:

مضرات، طبع و خواص فلفل دلمه اي، نحوه مصرف اصولي و نكات ديگر

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.